LAULJA EMMA JOHANNA LEPASOO AVALDAS UUE MUUSIKAVIDEO “MÄLESTUSTE MERI”

Kuvatõmmis videost

Laulja ja laululooja Emma Johanna Lepasoo resideerus novembris Araabia Ühendemiraatides Eesti Kunstikuul Abu Dhabis. Koostöös Liwa Art Hub’i loomeresidentuuriga ja Osan filmiproduktsiooni meeskonnaga valmis muusikavideo tema laulule “Mälestuste meri”.

Emma resideerus koos seitsme eesti kunstnikuga Al Khateemi loomemajas ja andis sealviibimise ajal kolm avalikku kontserti, millest viimane toimus eesti kunstnike näituse “Kõrbe ilu” avamisel Abu Dhabi Maailmakaubanduskeskuse Art Hub galeriis.

Eesti Kunstikuu toimus Abu Dhabis teist korda ja selle kutsus ellu eesti juurtega kunstnik ja skulptor Toomas Altnurme.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.