KUULA CAROL SUUREVÄLJA ROKIKAT SINGLIT “UNTIL INFINITY”!

Pressifoto

Carol Suurevälja avaldas hiljuti oma kolmanda singli “Until Infinity”, mille autoriks on ta ise.

Carol on suvepealinnast pärilt noor lauljatar, kelle suurimaks kireks on muusika. Valitud siht on neiul kindlasti õige, sest energiat mida jagada publikule jagub tal meeletult.

Muusika valmib Carolil spontaansetest ideedest või olulistest kogemustest inspireerituna, mille põhjal kujuneb ka lugude iseloom ja stiil. Uus singel “Until Infinity” on kaasahaarav laul, millesse on põimitud emotsioonid kohtumisest, äratundmisest ja teineteise täiustamisest.

Carol ise kommenteerib värsket singlit järgmiselt: “Eks armastus ole ju põhiline inspiratsiooni allikas ning kui su elus on keegi, kellega tahaks piltlikult öeldes lendu tõusta ja koos maailma kogeda, siis muusiku vaatest on see suurepärane võimalus uue loo kirjutamiseks.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.