DRAMANDA DEBÜÜTSINGEL NÕELAB TERAVALT JA ATMOSFÄÄRIKALT

Foto: Kristjan Järv

Laiemale avalikkusele veel üsna tundmatu Dramanda (sünninimega Amanda Hermiine Künnapas) tegi oma debüüdi lauljana hiljuti toimunud Eesti Laul 2022 neljandas veerandfinaalis, osaledes konkursil enda kirjutatud looga “Tule minu sisse”.

“Tegelikult oli nii, et enne sündis laul ja siis sündis Dramanda. Siis ma mõistsin, et mitte keegi teine ei saa seda laulu esitada, kui ainult Dramanda,” vastas Amanda Eesti Laulu veerandfinaalis, kui saatejuht Getter Jaani artisti nime päritolu kohta uuris.

Debüütsingel “Tule minu sisse” sündis koostöös hea sõbra Hendrik Põllustega juba poolteist aastat tagasi, kuid olude sunnil lükkus singli avaldamine pidevalt edasi, kuniks jõudis lõpuks Eesti Laulu konkursile.

“Kõike saab vaadata kaksipidi. Ühtpidi räägib see laul tunnetest, teisalt aga sellest, et kõike ei pea liiga tõsiselt võtma,” sõnas Amanda Eesti Laulu neljandas veerandfinaalis.

Amandal varasemast ajast sahtlisse kirjutatud laule pole, kuid leidub palju luulet, mis võiksid kunagi lauludeks saada. “Dramanda on väga õnnelik ning tema seiklused kindlasti jätkuvad, tunnen, et tal on rahvale veel palju öelda,” kommenteeris Amanda rääkides Dramanda tulevikuplaanidest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.