“OUU REVOIR”: KUULA “SAINT FROTÉE” ALBUMI SALALUGU!

Pressifoto

Kas teadsite, et Ouu viimasele albumile nimega “Saint Frotée” on peidetud kaks ülisalajast lugu, mida kuuleb ainult vinüüli pealt? Nüüd sai üks nendest lauludest, “Ouu Revoir”, muusikavideo.

“Ouu Revoir” on “Saint Frotée” nimelise albumi lõpulaul, mida ei leia ei Spotifyst ega ka muudest voogedastusplatvormidest – kuni tänaseni. Nimelt otsustas Ouu oma viimast plaati välja andes, et lisavad plaadile kaks laulu, mis jäävad vinüüli ostjatele niiöelda “magusaks boonuseks”, kuid mida avalikkusele välja ei anta.

“Tahtsime premeerida vinüüli ostjaid millegi erilisega, andes nii oma plaadile lisandväärtust,” sõnas bändi kõige pikemate juustega liige Jaan Sinka. “Tegeliku kontseptuaalse tervikpildi “Saint Frotée” albumist saabki just nende kahe lisalooga, mis seovad kogu albumil toimuva üheks komplektiks kokku,” täiendab kollektiivi kõige lühemate juustega liige Rihard Niinberg.

Hiljem, pärast mitmeid minuteid kestnud arutelusid, otsustas ansambel käesolevat singlit ikkagi 75 aastaks mitte riigiarhiividesse salastada. Idüllilisele Eesti aastaringsele kuurortilmale sügavat kummardust tegev “Ouu Revoiri” muusikavideo on nüüdsest nähtav YouTube’i keskkonnas.

Hetkel ei ole selge, kas kunagi näeb ilmavalgust ka teine “Saint Frotée” salapala, kuid seni on teise loo avaldamise sahinad jäänud vaid kulissidetagusteks juttudeks. Seniks on soovijatel endiselt võimalik soetada “Saint Frotée” albumit nii erinevatest poodidest kui ka ansambli liikmete käest otse.

Ansambel Ouud saab näha juba sellel nädalal, kui liitutakse Ans. Anduri uue kauamängiva “Uus palav päev” tuuriga, esinedes reedel lokaalis KiviPaberKäärid ning laupäeval juba Tartu Armastuse Saalis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.