BRITI-AMEERIKA ROKKBÄND FOREIGNER VALLUTAB JÄRGMISE AASTA MAIKUUS ALEXELA KONTSERDIMAJA LAVA

Foto: Kelly S. Schweiger

Üle 500 miljoni YouTube’i vaatamise, 10 miljonit voogesitust nädalas, rohkem kui 80 miljonit müüdud albumit – fenomenaalne Foreigner on Eesti publiku ees 31. mail 2022 Alexela Kontserdimajas! Piletid on tänasest müügil Piletilevis.

Tohutu muusikaline arsenal, jätkuvalt läbi müüdud tuurid, 80 miljonit müüdud albumit, kümme multi-platinum ja 16 TOP 30 edetabeli hitti – see kõik iseloomustab Foreigneri kui ühte maailma populaarseimat rokkansamblit.

Foreigneri repertuaaris on rock’n’rolli kõige kauem kestnud hümnid, sealhulgas “Juke Box Hero”, “Cold As Ice”, “Hot Blooded”, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Head Games”, “Say You Will”, “Dirty White Boy”, “Long, Long Way From Home” ja maailmakuulus hitt “I Want To Know What Love Is”. Üle 40 aasta tegutsenud Foreigner rokib endiselt raadiote playlistides ja nende album on jätkuvalt edukas Billboard 200 edetabelis. Kollektiivi hitte striimitakse nädalas keskmiselt üle 10 miljoni korra.

Foreigneri tugitala on asutaja ja “Songwriters Hall of Fame’i” liige Mick Jones, visionäärist maestro, kelle omanäoline käekiri, unustamatud kitarririffid ja mitmekihiline anne suurendavad endiselt Foreigneri mõju ja toovad bändile ikka veel uusi kuulajaid. Lisaks kuuluvad ansambli koosseisu laulja Kelly Hansen, multiinstrumentalist Tom Gimbel, tuntud Dokkeni bassimees Jeff Pilson, klahvpillimängija Michael Bluestein, kitarrist Bruce Watson ja trummar Chris Frazier.

Foreigner esineb Alexela Kontserdimajas 31. mail 2022. Piletid on Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.