NOORE ARTISTI APOLLO VIDEOSINGEL “AINUS” RÄÄGIB SÜGAVATEST TUNNETEST KALLIMA VASTU

Fotokollaaž

Noor ja tõusev muusik Apollo tuli välja singliga “Ainus”, mille meeleolu ühendab endas 1980. aastate rütmi ning tänapäevase produktsiooni, hoides samal ajal midagi ärevat õhus.

Tegemist on emotsionaalse, kuid samas ka äärmiselt rütmika lauluga, milles artist räägib sügavatest tunnetest oma kallima vastu. Singliga koos ilmus ka muusikavideo, mille valmimisele aitas kaasa Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn.

Apollo ise kommenteerib lugu järgmiselt: “Alustasin laulu kirjutamisega 2020. aastal, kui kuulutati välja esimene koroonakarantiin. Esimese demo salvestasin telefoni, järgmise sõbra kodustuudios ning siis juba võttis vokaalid linti Alvar Antson, peale mida valmis Tartus mitme produtsendi käe läbi lõplik versioon. Kuna asusin juulis ajateenistusse, siis toimus just laulu viimistlusprotsess peamiselt interneti ning telefoni kaudu. Kolm päeva enne ajateenistusse asumist olid täis filmimist ning planeerimist, sest oma viimased vabad päevad (ja ööd) pühendasin muusikavideo filmimisele. Minu jaoks sümboliseerib see laul tõelist armastust – võimet vaadata üle endale armsa inimese vigadest, talle andestada ning aktsepteerida teda sellisena nagu ta on.”

Sõnade ning viisi autor on Karl-Mathias Saarse (Apollo). Muusikavideo režissöör oli Kristjan Aru, meeskonda kuulusid veel Antony Loodus ning Kaur Hendrikson. Osades olid Karl-Mathias Saarse ning Greta Liisa Ilus. Lisaks aitasid filmimisele kaasa Instagrami kasutaja @f10venom ning Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn.


Eelmisel aastal esines Apollo Tallinn Music Weekil ning Eesti Hiphop Festivali pealaval koos Küberünnak & Karmoga. Lisaks on Apollo esinenud mitmeid kordi mainekates Eesti ööklubides kontsertüritustel nagu näiteks Lil Pidu, Lil Jõul ja peaesinejana Voog89-l Patarei Merekindluses. Apollo esimesel lool “Veatu” on muusikaplatvormil SoundCloud üle 320 000 kuulamise. Apollo oli üks kaasautoritest muusik Kéa loole “Hypnotized”, mis pääses Eesti Laul 2021 I poolfinaali.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.