VAATA UUE KODUMAISE FILMI “JAHIHOOAEG” TUNNUSLAULU “VASTU TUULT” MUUSIKAVIDEOT!

Kuvatõmmis muusikavideost

Viimati täiendatud kell 21.28 |

Täna, 2. detsembril esitleti Kanal 2 saates “Õhtu!” Koit Toome muusikavideot “Vastu tuult”, mis jõudis vaid mõned minutid pärast tele-eetrit ka YouTube’i.

Singel ise ilmus juba 19. novembril. Tegu on reedel, 3. detsembril kinodesse jõudva kodumaise komöödia “Jahihooaeg” tunnuslooga, mille autorid on Adam Jönsson, Calle Hellberg, Jana Hallas, Nils Rulewski Stenberg ja Victor Crone. Koit Toome salvestas pala Rootsi pealinnas Stockholmis, kahepäevasel reisil oli tal kaasas ka lauluõpetaja-hääleseadja Maiken.

Toome rääkis täna hommikul usutluses Vikerraadiole, et “Vastu tuult” muusikavideo võeti üles novembri teises pooles Pärnu rannas. “Kaks kraadi oli sooja, droonide ja asjadega möllasime seal. Kui ma õhtul koju jõudsin, siis istusin päris mitu tundi saunas, et hakkaks oma nägu uuesti tundma. See oli huvitav kogemus. Aga ma alati olen seda meelt, et usaldada oma ala professionaale. Ma tõesti ei tea midagi droonivõtetest või kuidas värve keerata. Iga mees jäägu oma liistude juurde,” muheles Toome.

Muusikavideo:


Filmi “Jahihooaeg” treiler:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.