5MIINUST ANNAB NÄDALA PÄRAST VÄLJA KOOMIKSI JA LÜHIALBUMI

Promomaterjal

Eesti räpi lipulaev 5MIINUST annab nädala pärast, 1. detsembril välja lühialbumi “Kõik on süüdi” ja 92-leheküljelise koomiksi “Suur süü veeretamine kriitilisel ajal”.

Koomiksi tutvustus: “Heliseb punane telefon – selgub, et maailma ähvardab hädaoht. Õnneks leidub moodus, kuidas kõige hullem ära hoida. Helgema tuleviku nimel asuvad tegutsema animeeritud muusikavideost tuttavad tegelased, kelle ülesanne on maailm müütilise muusikalembelise kurikaela ja tema allmaa-armee käest päästa. 5MIINUST peab selleks minema bändilaagrisse uut laulu tegema, kuid tüüpide arvuti läheb öösel katki. Nad jäävad loost ilma ning hakkavad hommikul endi seast süüdlast otsima – 5 erinevat mälestust, 5 erinevat kunstnikku.”

92-leheküljelise koomiksi sisu on täielikult kirjutatud bändi enda poolt. Igal bändiliikmel on koomiksis oma peatükk, mis on illustreeritud erinevate kunstnike poolt just neile omases unikaalses stiilis.

Koomiksiga on kaasas bändi uus lühialbum “Kõik on süüdi”, millel olevad lood näitavad kollektiivi uuest ning senikuulmatust küljest.

EP-lt leiab järgmised palad:

1. jäätis
2. dispositsioon
3. ?mis sa tegid
4. e95
5. koptereid – bonus track

Eeltellida saab Apollost.

Promomaterjal


Videosingel “koptereid”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.