FULL OF HELL ESINEB ESMAKORDSELT EESTIS!

Pressifoto

29. aprillil 2022 annab oma esimese Eesti kontserdi Tallinnas Sveta Baaris legendaarne USA grindcore-death metal bänd Full of Hell.

Full of Hell on tegutsenud juba 2009. aastast ning oma pika karjääri jooksul avaldanud 5 stuudioalbumit, pea lugematul hulgal singleid ja EP-sid, teinud koostööd selliste split artistidega nagu HEALTH, Nails, Merzbow jpt. Kui bändi algusaegade muusika oli rohkem pungipõhine, läks see aja möödudes aina karmimaks – grindcore ja death metali poole. Nad on eksperimenteerinud mitmete žanritega ning jõudnud seeläbi unikaalse helipildini.

Full of Hell avaldas tänavu 1. oktoobril oma kauaoodatud uue albumi “Garden Of Burning Apparitions” Relapse Recordsi alt. See on žanripiire painutav hardcore’i, grind’i ja death metal’i välksõda, mille juures näeb bändi edasi arendamas just neid elemente, mis on viimase kümnendi jooksul viinud Full of Helli äärmusmuusika esirindele.

Kontserdi piletid on müügil Ticketeris.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.