LEIKI UUS SINGEL “JÄÄ” TOOB JAHEDASSE SÜGISESSE LÕUNAPÄRAST ISELOOMU

Pressifoto

Viiuliduo Leik avaldas 27. oktoobril loo pealkirjaga “Jää”. Singlis teeb kaasa ka kontrabassimängija Mart Nõmm.

Leik ehk TÜ Viljandi kultuuriakadeemia lõpetanud Elina Kasesalu ja Kelly Veinberg ühendab endaga viiuli- ja häälekõlasid. Uus lugu “Jää” võib märkida nii jääd ehk külmunud vett kui ka kohale jäämist. “Igal juhul on loo lõunapärane iseloom mõeldud soojendamaks sõrmi, varbaid, põskesid ja südameid, kui väljas on temperatuur juba krõbe või kui igatsus kipub hinge pugema. Loos mängib meiega kaasa jääd sulatav, imeline Mart Nõmm!” iseloomustab duo liige Elina uut singlit.

Muusik Maris Pihlap on koosseisu kohta öelnud: “Leik on mõne ürgse muinasjutu ja maagia piirimail mänglev kooslus. Hoolimata nende naiselikust õrnusest on Leiki helikeel südikas ning rütmimängude ja mitmekülgsete vokaalidega täidetud seaded loovad kuulaja ümber palju suurema maailma kui pelgalt see, mis laval näha on.”


Muusika: Elina Kasesalu
Seade: Leik
Kontrabassil: Mart Nõmm
Helisalvestus ja -töötlus: Karl-Kristjan Küppas
Salvestatud TÜ VKA helistuudios
Foto: Viljo Tsimmer

Leiki tegemistel saab silma peal hoida Facebookis ja Instagramis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.