EEPILINE ROCKBÄNDIDE LAHING ON JÕUDNUD LÕPPVAATUSENI!

Stanford Music Battle viimane eelvoor on läbi ja neli parimat bändi on taganud edasipääsu laupäeval, 23. oktoobril toimuvale finaalvõistlusele.

Esimest korda toimuv rockbändide mõõduvõtt Stanford Music Battle on jõudnud otsustavasse faasi ja maha on jäänud pidada vaid lõpulahing. Võistlus, mille eesmärgiks on hoogustada Eesti rockmuusika arengut ja anda ansamblitele hoogu ning pakkuda esinemise väljundit, on olnud põnev ja täis ootamatusi. On tulnud ette olukordi, kus esimest kahte lahutab vaid mõni üksik rahvalt saadud häält ning hetki, kus võistluspinge murrab ka kogenud laulja hääle või kitarristi pillikeele.

Eelvoore toimus kokku neli, igast pääses edasi vaid parim. Finaali tagasid julge esitusega koha kollektiivid Stone Throne, Räpina Jack, Violetscape ja Küte. Lisaks selgub üks edasipääseja ka veebihääletusel, mis toimub Barbari Facebooki lehel tehtud postituses. Hääletus lõppeb täna, 22/10 kell 17.00. Kui ka Sinu lemmik on osalejate seas, siis hääleta julgesti! Veebihääletusel konkureerivad finaalikohale Rattlecan Paintjob, Tont, Asankheya ja Keskkool.

Suurejooneline finaal toimub juba sel laupäeval, 23. oktoobril rockiklubis Barbar.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.