PÄRNU MUUSIK ERGO KORP AVALDAS OMA KUUENDA KAUAMÄNGIVA

Pärnu muusik Ergo Korp ilmutas sel kuul enda järjekorras kuuenda plaadi pealkirjaga “Kui armastusfilmis”.

Antud plaat on kokkuvõte muusiku 20-aastase tegutsemise tagajärjel valminud lauludest. Ehk siis 6 täiesti uut lugu ja ülejäänud vanad head raadiohitid läbi aegade – “Patuga pooleks”, “Kohus” ning pikalt ka Elmari ja Kadi raadio tabelis olnud laul “Ainus mida soovin” koostöös Saksamaal resideeruva Eesti lauljatari Christaga.

Plaadil teevad kaasa ka Eesti roki lipulaev ehk ansambel Vanemõde, kollektiivist Greip tuntud lauljatar Mari Holm, ansambli Päris Anny lauljatar Annely Ott ning Viinahaua kroonimata kuningas, kirjamees Hillar Kohv!

Lisaks CD-le ilmub “Kui armastusfilmis” novembris kassetina ja detsembris sinise limiteeritud vinüülplaadina.

Lähemalt saab Ergo kohta lugeda kodulehelt www.ergotheband.com

Kuula plaadi nimilugu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.