LENNA KUURMAA TEATAS, MILLISELE LAULULE ALBUMILT “ENCORE” VANILLA NINJA VEEL MUUSIKAVIDEO FILMINUD ON

Kuvatõmmis muusikavideost “Incredible”

Esmaspäeva õhtul laaditi Vanilla Ninja sotsiaalmeediakanalite story’desse üles klipid, kus Lenna Kuurmaa rääkis, et ansamblil on filmitud muusikavideo laulule “Waterfalls”, mis tõenäoliselt juba peagi ka välja tuleb.

Loo “Waterfalls” muusikavideo, mille võtted olid Lenna sõnul väga lahedad ja lõbusad, võeti üles Tallinna Linnahallis. Pala pärineb bändi äsja ilmunud albumilt “Encore”, mis asub praegu Saksamaa albumitabelis 13. ja Šveitsi albumitabelis 53. kohal. “Encore” on saadaval ka Eestis, vähemalt Laseringis ja alates 25. oktoobrist Apollos.

Laulu “Waterfalls” puhul on huvitav fakt, et selle vokaalid salvestas Lenna oma Setumaa kodus, elutoas asuvas kapis, kus ta hoiab riideid. 

Vanilla Ninja on sel aastal andnud välja videosinglid “Gotta Get It Right” (muusikavideo filmiti mais Berliinis), “No Regrets” (filmiti mais Berliini lähedal), “The Reason Is You” (veebruaris Tallinnas Kultuurikatlas) ning “Incredible” (filmitud Berliinis ja Tallinnas). 

Kuula lugu “Waterfall”, mis on helikandja “Encore” kõige pikem laul, Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.