VANILLA NINJA PLAAT “ENCORE” VÕIB SEL REEDEL SISENEDA SAKSAMAA ALBUMITABELI ESIKÜMNESSE

8. oktoobril nägi ilmavalgust ansambli Vanilla Ninja kauaoodatud tagasitulekualbum “Encore”, mis sisaldab 12+2 uut lugu, mis valmisid koostöös Saksa muusikaprodutsent David Brandesega. Sel reedel, 15. oktoobril avaldatakse Saksamaa ametlik albumimüügi edetabel ning on suur võimalus, et Ninjad figureerivad selle pingerea esikümnes.

Nimelt avalikustati täna Saksa albumitabeli hetkeseis, kus Vanilla Ninja helikandja “Encore” asub uuena tublil kaheksandal platsil. Nagu juba mainitud, siis müügitulemused lähevad lukku reedel ja eks näis, kas CD on selleks ajaks tõusnud, langenud või jäänud kaheksandale positsioonile pidama.

Müüduim plaat on Saksamaal praeguse seisuga kohaliku bändi Santiano ahjusoe viisiketas “Wenn die Kälte kommt”, järgnevad Revolverheldi “Neu erzählen” ning Roland Kaiseri jõuluplaat “Weihnachtszeit”. 

Vanilla Ninja esimene rahvusvaheline album “Traces of Sadness” jõudis 2004. aasta juunis Saksamaal kolmandale kohale. “Blue Tattoo” oli 2005. a. märtsis #4 ja “Love is War” juunis 2006 kuueteistkümnes. 

Ninjade “Encore” ilmus lisaks striimimiskeskkondadele nii CD kui vinüülina. Samuti avaldati deluxe-versioon, millelt leiab kaks lisalugu ja spetsiaalse fänniraamatu. Albumit saab osta näiteks Saksa Amazoni kaudu, või kodumaisest veebipoest Lasering.  

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.