CURLY STRINGS TEATAS OMA TOPELTALBUMI TEISE OSA NIME

Curly Strings (foto: Maris Savik)

2013. aastal loodud folgibänd Curly Strings avalikustas täna hommikul sotsiaalmeedias, et novembris tuleb müügile nende tänavuse topeltalbumi teine osa.

Curly Strings kirjutas Facebookis ja Instagramis järgmist: “Meil on olnud erakordselt põnev ja loominguline aasta ning on ülihea meel teada anda, et topeltalbumi esimene osa “Pidu meis eneses” saab novembri lõpus kaaslase nimega “Rahu meis eneses”! 😇 Sellega paneme punkti ühele muusikalisele tervikule, mis on meid endid tõeliselt sütitanud, mugavustsoonist välja surunud ning kuhjaga elevust pakkunud! Ootame väga hetke, et kõigi teiega uut muusikat jagada! Jäägem kuuldele, sest uudiseid tuleb õige pea veel! ☺️”

Duubelalbumi esimene osa, 12-looline “Pidu meis eneses” ilmus 14. mail. Plaadil kõlav muusika on ehe Curly Strings kõige paremas mõttes: sellel on kuulda nii bändi algusaegadele omast kergust ning elurõõmu, kui ka koosseisule kohast virtuoossust ning nüansirohkust. Albumilt on avaldatud neli singlit – “Olge terved, tütrekesed!”“Taevas seab riidu”“Kannan kaasas kalleid” ja “Ei vaja maailm”, millest igaüks on võetud väga soojalt vastu nii muusika kui ka visuaalselt efektsete muusikavideote tõttu. Neist esimesel teeb kaasa külalissolistina meie muusikataeva säravaim räpitäht nublu, lisaks on albumil kuulda trummivõlur Tõnu Tubli rütmimängu ning ka ansambliliikmete seni varjul olnud andeid teiste pillide valdamise näol. 

Juba sel reedel, 8. oktoobril antakse Viljandis toimuval Pärimusmuusika lõikuspeo galakontserdil “Suu laulab, süda rõõmustab” välja tänavune ainuke Etnokulbi auhind, aasta albumi kategoorias. 15 nominendi seas on esindatud ka Curly Stringsi CD “Pidu meis eneses”. Etnokulpide tseremooniat on Eesti Pärimusmuusika Keskus korraldanud 12 aastat ning tegemist on ainsa tunnustusega omas žanris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.