KODUMAINE POP-UUSTULNUK SKUUBA ANDIS VÄLJA FANTAASIARIKKA MUUSIKAVIDEO “RÄNNUMEES”

Pressifoto

Äsja ilmus kodumaise popartisti Skuuba debüütvideo “Rännumees”. Ballaadilik esitus pulbitseb kütkestavatest Eesti looduskaadritest ning on inspireeritud Eesti folkloorist ja muinasjutulisest müstikast.

Video on sündinud režissöör Nathan Tulve, operaator Karl Markus Antsoni, visuaalstuudio Jojo & me ning järeltöötluse spetsialistide Karmo Järve ja Jakob Tulve koostööl.

Artisti sõnul jätab lugu igale vaatajale otsustada kust jookseb tema piir tõelisuse ja muinasjutulisuse vahel. “Tõsi on vaid see, et meis kõigis on tõmme salapärasuse poole mis toimub kord magnetina, kord hirmu tekitavana”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.