THE BOONDOCKS AVALDAS POSTPUNGILIKU STUUDIOALBUMI “SOUP CAN POP BAND”

Foto: Elis Jurkatam

2012. aastal Pärnus sündinud bänd The Boondocks avaldas täna, 24. septembril oma neljanda stuudioalbumi “Soup Can Pop Band”.

Loominguliselt oli ansambli peamine eesmärk luua omamoodi “tsentristlik” punkalbum. Rõõmsakõlalisest indie-pop’ist otsustati kõrvale kalduda, et enda jaoks punkmuusikat avastada. “Ajalooliselt on punkmuusikaga alati kaasnenud tugev poliitiline element ja eks praegugi on ühiskonnas palju pingeid ja lõhestumist. Oma teekonnas jõuab albumi peategelane pettemusest ja kibestumusest mitmetähendusliku ärkamiseni. Eesmärk ei olegi pakkuda lahendust, vaid pigem juhtida tähelepanu pettmustele tänapäeva ühiskonnas,” kirjeldab bänd.

“Kuulasime ridamisi nii tuntud kui ka vähetuntud artiste läbi aegade ja püüdsime luua oma versiooni kaasaegsest punkrokist nii heliliselt kui lüüriliselt. Lauludel on selgeid viiteid vanakooli pungile, post-pungile, pop-pungile, kuid vihjeid leiab ka mujalt.“

Album on passiiv-agressiivne kriitika kaasaegse ühiskonna ja poliitika suunas, edastades oma sentimente heliliste vihjetega punkroki mitmekesisele ajaloole. “See kõlab nagu David Bowie ja Ramones oleks kusagil Clashi kontserdi bäkkaris kohtunud,” on kirjeldanud albumit miksinud produtsent José Diogo Neves.

Kuula albumit “Soup Can Pop Band” Spotifys: 


Albumi salvestas Erko Niit, miksis José Diogo Neves ning masterdas Adam Chamberlain.

The Boondocksi järgmised kontserdid:

30.09 TMW 2021: What’s Next In Music?, Fotografiska, Tallinn
08.10 “Soup Can Pop Band” plaadiesitlus, Pubi Juudas, Tõrva
09.10 Mai Kino Matused: “Soup Can Pop Band” plaadiesitlus, Mai Kino, Pärnu
22.10 “Soup Can Pop Band” plaadiesitlus, Genialistide Klubi, Tartu
23.10 “Soup Can Pop Band” plaadiesitlus, Ro-Ro Klubi, Narva
30.10 Cyber Battle of Estonia Afterparty, Vabank, Tartu
13.11 “Soup Can Pop Band” plaadiesitlus, Sveta baar, Tallinn

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.