VANILLA NINJA RÕÕMUSTAB FÄNNE UUE SINGLIGA “INCREDIBLE”

Foto: Sascha Kramer

Ansambel Vanilla Nina andis välja uue loo “Incredible”, mis on viimane singel enne 8. oktoobril ilmuvat tagasitulekualbumit “Encore”.

“”Incredible” on meie repertuaari üks helgemaid lugusid. Just täpselt õige laul, mille saatel möödunud sooja suve meenutada ja sügisele vastu minna,” ütles Vanilla Ninja esilaulja Lenna Kuurmaa, kes tähistab ülehomme, 26. septembril 36. sünnipäeva.

Täpselt kahe nädala pärast, 8. oktoobril jõuab avalikkuse ette Vanilla Ninja esimene täispikk plaat pärast 15 aastast pausi. Uus album “Encore” ilmub nii CD kui ka vinüülina, lisaks annab bänd välja albumi deluxe-versiooni, millelt leiab 2 lisalugu ning millega on kaasas fänniraamat.

Vanilla Ninja on neljaliikmeline Eesti ansambel, mis tuli kokku 2002. aastal. 2003. aastal ilmus bändi omanimeline debüütplaat. 2004. ja 2005. aastal avaldas Vanilla Ninja koostöös Saksa plaadifirmaga Bros Music albumid “Traces Of Sadness” ja “Blue Tattoo”, mis mõlemad jõudsid Saksamaa albumimüügiedetabeli esikümnesse. 2006. aastal nägi ilmavalgust ansambli seni viimane kauamängiv “Love Is War”, mis anti välja üleilmse plaadifirma EMI alt ning mis jõudis Saksamaa plaadimüügiedetabeli müüduima kahekümne hulka.

Kuula värsket singlit Spotifyst:


Laulu “Incredible” muusikavideo avalikustatakse YouTube’is laupäeval, 25. septembril kell 19!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.