UK ARTIST POLA & BRYSON ESITLEB TÄNASEL TJUUN IN PEOL OMA UUT ALBUMIT “BENEATH THE SURFACE”

Tjuun In (pressifoto)

Täna, 11. septembril toimub Botiku nimelises sündmuskohas üritus Tjuun In, kus esineb UK trummi ja bassi artist Pola & Bryson. Duo ilmutas 3. septembril oma kolmanda kauamängiva nimega “Beneath The Surface”. Pola & Brysonile sekundeerivad kohalikud L.Eazy, Qba, To-Sha, Majestim, Yohan ning Rii.

Pola & Bryson alustasid koos muusika produtseerimist 2015. aastal ning neid peetakse üheks hetke aktuaalsemateks trummi ja bassi artistideks, suunanäitajateks maailmas. Duo viimane album “Beneath The Surface” on saanud juba palju kiidusõnu näiteks artistidelt nagu Sub Focus, Dj Marky, Wilkinson, Technimatic jt. Pola & Brysoni teine kauamängiv, “Lost In Thought” nomineeriti ka 2018. aasta D&B Arena Awards’il Parima Albumi tiitlile. Eelmisel reedel, 3. septembril ilmus Shogun Audio plaadifirma alt Pola& Brysoni kolmas album “Beneath The Surface”, mida nad esitlevad tänasel Tjuun In peol.

Tjuun In on nii peosari kui reede õhtuti kell 22-00 Raadio 2 eetris kostuv raadiosaade, mis keskendub peamiselt trummi ja bassi muusikastiilile. Kahekümne ühe aasta jooksul on Tjuun In pidusid külastanud mitmed mainekad välismaised ning suurem osa kodumaiseid trummi ja bassi artiste. Tjuun In pidudesarja ja raadiosaadet on juhtinud kolmik artistinimedega Qba, To-Sha ja L.Eazy. Viimastel aastatel on peosarjaga liitunud ka Majestim ja Yohan.

Täna, 11. septembril avab Tjuun In oma uksed Botikus (Marati 5, Tallinn) kell 22.00.

Piletid on saadaval nii eelmüügist kui kohapealt.
Pola & Bryson (pressifoto):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.