PEDIGREE ESITLEB ALBUMIT “FUNERAL CHILD” JA TULIUUT REMIXPLAATI “ZEN AGONY” EESTI MINITUURIGA

Foto: Keiu Grossberg

Sel laupäeval, 11. septembril, avaldab kohaliku raskemuusika legend Pedigree remix-EP “Zen Agony”, mis sisaldab endas töötlusi ja reinterpretatsioone kollektiivi teosest “Zen Agony”, mis on bändi mullu detsembris ilmunud albumi “Funeral Child” üks esiletorkavamaid lugusid.

“Zen Agony” on saanud uue varjundi nii välismaiste kui kohalike tegijate käe läbi. Oma töötlused on teinud Birminghami industrial noise legend KHOST ja Itaalia psühhedeelse metali lipulaev VISCERA///. Kodumaalt on teost töödelnud post-industriali viljelev Bedless Bones, kelle juhtfiguur Kadri Sammel teeb ka originaalloos külalisvokaali; kohalik müra-roki kultusbänd Shelton San, Pedigree oma kitarristi Tiit Pähnapuu alias FAAM, ning veidermuusika DJ ja produtsent !!ii.

Pedigree esitleb ilmuvat remix EP-d “Zen Agony” ning viimast albumit “Funeral Child” kontsertidega Tallinnas Sveta Baaris 11. septembril, Tartus klubis Rock&Roll Heaven 17. septembril ning Tõrvas Pubis Juudas 18. septembril.

Tallinna esitlusel astuvad erikülalistena lavale Bedless Bones, Tont ning !!ii; ning Tartus post-metal trio Fhtagn.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.