HÄÄLETUS | MUUSIKAPLANEEDIS ALGAS TÄNAVUSE PARIMA KODUMAISE SUVEHITI VALIMINE! 🌞🎶

MuusikaPlaneet asub kaheksandat aastat järjest välja selgitama parimat kodumaist suvehitti ning seda loomulikult lugejate abiga. Meie gallupisse on üles rivistatud lausa 45 laulu, nii et ole hea ja viska pilk peale – ehk leiad ka Sina valikust midagi meelepärast üles. 😎

Kuidas siis just need 45 lugu nimekirja pääsesid? Eks ikka erinevaid juuni-juuli-augusti raadiojaamade edetabeleid sirvides ja YouTube’i üles laaditud videosid uurides. Seega, suvehitt tähendab siinses küsitluses seda, et laul oli populaarne just möödunud suvel. Enamus neist on suvekuudel ka avaldatud, aga mitte kõik, on ka näiteks aprilli lõpu ja maikuu väljalaskeid.

Nagu teame, on inimeste maitsed väga erinevad, seega võib-olla Sinu jaoks gallupist midagi ei leidugi, aga loodame, et päris kõik laulud vastukarva ei ole. 🙂 

Hääletus on avatud 15. septembril kella 20.00-ni ja toetada saad nii paljusid lugusid kui soovid, AGA ainult korra! Hääletuse tulemused toome lugejateni 15/09 hilisõhtul (kohad 11-20) ja 16/09 (kohad 1-10).

Aitäh kõigile, kes arvamust avaldavad! 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.