VÄRSKE ÕHK EESTI RÄPISKEENES: JYRISE X LEHIS X VALGE “LAPPES”

Kuvatõmmis videost

Eesti-ingeri juurtega Soomes elav räppar Jyrise avaldas 27. augustil koostöös teleprodutsent Sander Valge ja saatejuht Leho Lehisega verivärske singli “Lappes”.

“Meie teed ristusid Jyrisega Kanal 2 saatesarja “Sinivalged eestlased” võtete ajal. Olime koheselt samal lainel,” ütleb Lehis. “Jyrise on äärmiselt produktiivne muusik ning mis siin salata, Soome aktsendiga eesti keel kõlab ikka kuradi värskelt,” lisab Valge.

Kui saate salvestus läbi sai, panid kolm meest kärmelt pead kokku. Mõeldud-tehtud! Jyrise kirjutas loo viisi ja sõnad. Lisaks kontakteeruti režissöör Andres Selgojaga (B2H), aeti kokku hulk terveid pidulisi ning videoshoot pealinna kuumimas ööklubis Seif võis alata. “Seadsime endale ülesandeks, et video peab valmima viie päevaga ja nii ka läks. Tulemus on teie ees! Kuulake ja nuumake silma!” muheleb Sander Valge.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.