JAZZKAAR KUTSUB TÄNA TASUTA KONTSERTIDE PÄEVALE

Egert Milder (foto: Iris Kivisalu)

Täna, 29. augustil täidab festival Jazzkaar Telliskivi Loomelinnaku tasuta kontsertidega. Muusikaelamused tuuakse publikuni Vabal Laval, Fotografiska Tallinnas, Velvetis ning melomaanide kohtumispaigas Terminal Records&Bar-is.

“Tasuta kontsertide päev omab Jazzkaare jaoks sümboolset tähendust nii oma avastamisrõõmu pakkuva iseloomu kui ka haridusliku lähenemise tõttu. Toome publikuni keha ja vaimu virgutuse ning suurepärast muusikat,” tutvustab festivali produtsent Marti Tärn.

Tasuta kontsertide päev algab traditsiooniliselt Jazzkaare ning MyFitnessi ühise hommikujoogaga Vabal Laval, mis aitab energiat koguda eesootavaks jazzipäevaks. Joogainstruktor Kadi Reintami hommikusi sirutusharjutusi saadab oma mõnusa loominguga kontrabassist ja helilooja Mingo Rajandi.

Programm jätkub esmakordselt Jazzkaarel üles astuva Egert Milderiga, kelle vaimu kosutavat heliloomingut saab nautida Fotografiska Tallinna kohvikus.

Seejärel on jazzifännid oodatud agentuuri Velvet end laadima pop-jazzi särtsakate helidega, mida pakub lauljatar Eleryn Tiit koos duopartneri kitarrist Rauno Laikjõega.

Meeleolukaid kontserte kuuleb Velveti ruumides veelgi. Pärastlõunal muutub loovagentuuri esine tantsuplatsiks, sest Noortebänd 2020 Jazzkaare eriauhinna võitja, ansambel The Tepsi hoogsad helid ei jäta kedagi külmaks.

Melomaanide kohtumispagas Terminal Records&Bar-is saab täiendada oma plaadivarusid ja lasta ennast kanda laulukirjutaja ja pianist Tuuli Pruuli poeetilis-filosoofilistel laulutekstidel, paeluvatel harmooniatel ning rütmikatel arranžeeringutel. Lugusid esitavad lauljad Jana Kütt, Maarja Aarma ja Pille-Rite Rei, kitarrist Karl Madis Pennar, bassimängija Martin-Eero Kõressaar ja trummar Kristjan Mängel.

Ilusa ilma korral toimuvad kontserdid vabas õhus, vihmase ilma korral siseruumides, kuhu pääseb kuni 50 inimest. Kõikidele tasuta kontsertide päeva üritustele on tasuta sissepääs.

32. Tallinna Rahvusvaheline Festival Jazzkaar toimub 23.-29. augustini 2021 üle Eesti. Tutvu festivali kava ja artistidega kodulehel.

TASUTA KONTSERTIDE PÄEV

Telliskivi Loomelinnak

10.00 Hommikujooga – joogaõpetaja Kadi Reintam ja kontrabassist
Mingo Rajandi​​​, Vaba Lava
11.00 Egert Milder​​​​​​​, Fotografiska Tallinn
12.00 Eleryn Tiit, ​​​​​​​Velvet
13.00 Tuuli Pruul, ​​​​​​​Terminal Records&Bar
14.00 Noortebänd The Teps​​​​​​, Velvet

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.