ANSAMBEL OUU ESITLEB REEDEL ODEONIS OMA VIIMAST KAUAMÄNGIVAT “SAINT FROTÉE”

Pressifoto

Sel reedel, 27. augustil esitleb indie-kollektiiv Ouu Tallinnas Odeoni baaris oma aprillis ilmunud albumit “Saint Frotée”. LP näol on tegemist 1970.-1980. aastate Lääne popist inspireeritud, kuid kodumaiste vahenditega teostatud helesinise riviera unistusega. Suvise kõlaga yacht-rocki ning indie-jazzi sugemetega “Saint Frotée” jõuab live-esitusele esmakordselt.

Ouu kitarrist Hyrr Innokent Vainola kuulutab: “Meiega astub üles lisavägi Triin Kala näol. Andekas pianist, kes tuleb keskpärast indiet ilustama.” Ansambli bassist Jaan Sinka lisab: “Kuna see on mu esimene laiv uue bassiga, siis bassisaund on kindlalt mega hea.” Üles astub ka DJ Luurel Varas ning õhtu lõpetab eksklusiivne Ouu DJ-set.

2013. aastal Noortebändi konkursil tuule tiibadesse saanud indie-bänd Ouu on siiani üllitanud 3 albumit. Ansambli helipilt on pidevas muutumises. Algusaastate indie-folkist rännati pop-rokiliku kõlani, kuniks viimase albumiga randuti psühhedeelse sündipopi sadamas.

Üleni valgesse riietatud külalised pääsevad kontserdile soodushinnaga.

Kontserdile pääseb vaktsiinipassi või negatiivse testitulemusega. Vajadusel saab enne üritust lisatasu eest teha kiirtesti.

Kohapealt on võimalik soetada nii disainiauhinna Kuldmunaga pärjatud vinüülplaate kui muud Ouu fänninänni.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.