ELMARI TOP 10 | TAUKAR PÜSIB SUPERKANGEKAELSELT ESIKOHAL

Karl-Erik Taukar (pressifoto)

Saatejuht Ele Adamson tutvustas raadio Elmar kuulajatele värsket Eesti lugude edetabelit, mida veab teist nädalat järjest Karl-Erik Taukari juunis ilmunud singel “Superkangekaelne”.

Taukari huvitava pealkirjaga laul “Superkangekaelne” räägib inimesest, kes ajab läbi elu oma rida ning kellegi teise arvamust liialt ei kuula. “Loo tekst saigi alguse pealkirjast – sõna ise andis kätte palju erinevaid suundi ja ideid. Kangekaelsus loo kontekstis on tegelikult inimese puhul imetlusväärne omadus, kuid sellise tegelasega suhtes olemine võib osutuda samaaegselt ka parajalt keeruliseks,” rääkis Karl-Erik singli ilmudes.

Juba üheksa nädalat on paremate seas figureerinud kollektiiv Wiiralt, kes viib kuulaja tähtedele lähemale platsilt number kaks. Romantilise alatooniga lugu “Tähed” on kolmas singel Wiiralti selle aasta lõpus ilmuvalt kolmandalt stuudioalbumilt ja see asus Elmari topis hõbemedalil ka eelmisel korral.

Esikolmikule paneb punkti Ott Leplandi esitatud “Maailm me käes”, mis on täis meenutusi ja unistusi. Laul sündis koostöös noore ja andeka produtsendi ja helilooja Frants Tikerpuuga. Ühist tööprotsessi hindavad mõlemad mehed väga kõrgelt. “Koostöö oli väga ladus ja mõnus. Saime loo tehtud heas heas tempos ja üksteisemõistmises,” kiitis Lepland oma noort kolleegi.

Väärib veel märkimist, et:

  • Ansambli Smilers märtsis avaldatud pala “Tee mis sa tahad” on Elmari tabelis nüüd vastu pidanud neli kuud ning leidis veel jõudu seitsmendalt positsioonilt neljandaks kerkida.
  • Uusi tulijaid mahtus tabelisse vaid üks – Ivo Linna, Kerli Kivilaane ja Supernova lugu “Täna ainult päikest näen” (#10), mis pärit Iffi peagi ilmuvalt duettide plaadilt. Uustulnuka jaoks tegi ruumi Carine Jessica singel “Natuke Sind”, mis veetis pingereas kaks nädalat – kohtadel 6 ja 9.

Kuula esikohalugu “Superkangekaelne” ja seejärel tutvu kogu tabeliga:


Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (21. august):

1 (1) [4] Karl-Erik Taukar “Superkangekaelne”
2 (2) [9] Wiiralt “Tähed”
3 (3) [6] Ott Lepland “Maailm me käes”
4 (7) [16] Smilers “Tee mis sa tahad” [Tabeli veteran]
5 (8) [2] SHANON “Paar tundi veel”
6 (4) [5] Freddy Tomingas & The Gates “Liblikate väljal”
7 (10) [2] Tanel Padar “Varjudes”
8 (5) [6] Sadamasild “Sina ja pojengid”
9 (6) [11] Laikrete Perebänd “Kuulame teineteist ära” 
10 UUS [1] Ivo Linna, Kerli Kivilaan ja Supernova “Täna ainult päikest näen”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.