LOE, KES ASTUVAD VEEL LAVALE DANIEL LEVI JA SANDER MÖLDERI LAUPÄEVASEL KONTSERDIL!

Foto: Marleen Muhuste

Sel laupäeval, 21. augustil leiab aset kaua oodatud Daniel Levi ja Sander Mölderi ühiskontsert Tallinnas, klubis Laev. Lavale astuvad mõlemad artistid oma bändidega ning live esitlusele tuleb nii Daniel Levi vastilmunud laul “One On One” kui uued lood Sandri hiljaaegu ilmunud EP-lt, sealhulgas ka artistide ühine pala “Wavin’”. Täna aga avaldasid artistid, keda nendega laupäeva õhtul veel laval võib näha.

“Eelmisel suvel oli megavinge Võnge linnafestivalil Daniel Levi ja bändiga, seega otsustasime, et sellest saab igasuvine traditsioon! Seekord proovime teha laval inimeste rekordit – meid peaks tipphetkel olema laval suisa 14. Lisaks meile ja Danieli bändile ühinevad laval meiega veel näiteks Marie Vaigla, Jon Hazel ja otse Londonist Iiris,” räägib Sander Mölder laupäevastest plaanidest.

“On selline tunne, et oleme sel suvel nii palju esinenud üle Eesti, aga justkui igal pool mujal kui Tallinnas. Väga ootame, et anda pealinnas suvele üks võimas lõppakord ja mis oleks ideaalsem, kui teha seda koos lavatäie heade sõpradega ja üheskoos anda publikule juurde üks äge elamus siia augusti lõppu,” lisab Daniel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.