KUULA! VIVELI MAAR ANDIS VÄLJA DEBÜÜTSINGLI “KUIDAS SUL LÄHEB?”

Pressifoto

Lauljatar Viveli Maar andis välja oma esimese loo nimega “Kuidas sul läheb?”, mis sündis keset sadu ja pimedust – ajal, kui olime lähedastest ära lõigatud ning igatsus inimliku soojuse järele oli suur.

Lugu lendleb ringi unistustes, suvistes öödes ning varahommikustes mälestustes. Meil kõigil on elus inimesi, kes on meie hulgast lahkunud või millegipärast meie elust ära lõigatud, aga see ei tähenda, et me nende peale ei mõtleks.

Viveli Maar on lauljatar, kelle muusikutee on viinud ta seiklema erinevatess žanritesse. Hetkel tegutseb ta aktiivselt svingmuusikat esitavas naistrios The Swingin’ Sisters ning sünt-pop bändis Girls In Pearls.

The Swingin’ Sistersiga osaleti ka suvises muusikalavastuses “Vana Klaver ehk suusabaasis on tantsupidu”.

Värske lugu valmis koostöös andekate muusikute ja sõprade Jörgen Pakkase, Raimond Mägi, Madis Muuli, Peep Kallase ning Liisa Taliga.


Lugu Spotify’s

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.