📸 GALERII | TALLINNA VANALINNA PÄEVAD AVAS FOLGIBÄND TRAD.ATTACK!

Neljapäeval, 12. augustil kell 19 anti Raekoja platsil avalöök 39. Tallinna vanalinna päevadele “Lood ja legendid”, mis kestavad 15. augustini. Avatseremoonia järel andis pealaval tasuta kontserdi ansambel Trad.Attack!.

“Trad.Attack! on võtnud missiooniks end üha proovile panna, olla aus ja pühendunud ning üllatada peale fännide ka iseend. Täpselt selline on ka vanalinna päevade meeskonna eesmärk, pakkuda oma fännidele ja endale igal aastal midagi uut ja põnevat. Antud ansambel sobib ideaalselt meie festivali esikontserdiks, sest ka Trad.Attack! kasutab oma loomingus palju kultuuripärandit ning ajaloolisi tüvitekste, mis sisaldavad ühtlasi legende. Elagu selle aasta teema – lood ja legendid!” kommenteeris vanalinna päevade juht Anne Velt.

Vaata fotosid avatseremooniast ja Trad.Attack!’i esinemisest:


Tallinna vanalinna päevad toimuvad selle nädala lõpuni. Lisaks rikkalikule programmile Raekoja platsil pakub mitmekülgset tegevust pärimusküla Tornide väljakul, avatud on laste ala Šnelli pargis, külastada saab näitusi ja osaleda ekskursioonidel. Kogu programmi leiab veebilehelt vanalinnapaevad.ee.

Tallinna vanalinna päevade korraldajad järgivad valitsuse poolt kehtestatud piiranguid ja Terviseameti soovitusi. Piiratud alal toimuvatele väliüritustele, millel osaleb rohkem kui 100 inimest, pääseb üksnes kas vaktsineerituse, COVID-19 läbipõdemise või negatiivse koroonatesti tulemuse tõendi ettenäitamisel. Tõendit on võimalik esitada kas väljatrükituna või nutiseadmesse laetuna digitaalselt. Nimetatud Euroopa Liidu standardile vastav COVID digitõend on võimalik endale luua patsiendiportaali digilugu.ee ID-kaardiga sisse logides. Harju tänaval Eduard Vilde kuju kõrval on avatud koroonaviiruse testimistelk. Kiirtesti eest tuleb tasuda 8 eurot, tulemus kehtib 48 tundi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.