📾 GALERII | TALLINNA VANALINNA PÄEVAD AVAS FOLGIBÄND TRAD.ATTACK!

NeljapĂ€eval, 12. augustil kell 19 anti Raekoja platsil avalöök 39. Tallinna vanalinna pĂ€evadele “Lood ja legendid”, mis kestavad 15. augustini. Avatseremoonia jĂ€rel andis pealaval tasuta kontserdi ansambel Trad.Attack!.

“Trad.Attack! on vĂ”tnud missiooniks end ĂŒha proovile panna, olla aus ja pĂŒhendunud ning ĂŒllatada peale fĂ€nnide ka iseend. TĂ€pselt selline on ka vanalinna pĂ€evade meeskonna eesmĂ€rk, pakkuda oma fĂ€nnidele ja endale igal aastal midagi uut ja pĂ”nevat. Antud ansambel sobib ideaalselt meie festivali esikontserdiks, sest ka Trad.Attack! kasutab oma loomingus palju kultuuripĂ€randit ning ajaloolisi tĂŒvitekste, mis sisaldavad ĂŒhtlasi legende. Elagu selle aasta teema – lood ja legendid!” kommenteeris vanalinna pĂ€evade juht Anne Velt.

Vaata fotosid avatseremooniast ja Trad.Attack!’i esinemisest:


Tallinna vanalinna pĂ€evad toimuvad selle nĂ€dala lĂ”puni. Lisaks rikkalikule programmile Raekoja platsil pakub mitmekĂŒlgset tegevust pĂ€rimuskĂŒla Tornide vĂ€ljakul, avatud on laste ala Ć nelli pargis, kĂŒlastada saab nĂ€itusi ja osaleda ekskursioonidel. Kogu programmi leiab veebilehelt vanalinnapaevad.ee.

Tallinna vanalinna pĂ€evade korraldajad jĂ€rgivad valitsuse poolt kehtestatud piiranguid ja Terviseameti soovitusi. Piiratud alal toimuvatele vĂ€liĂŒritustele, millel osaleb rohkem kui 100 inimest, pÀÀseb ĂŒksnes kas vaktsineerituse, COVID-19 lĂ€bipĂ”demise vĂ”i negatiivse koroonatesti tulemuse tĂ”endi ettenĂ€itamisel. TĂ”endit on vĂ”imalik esitada kas vĂ€ljatrĂŒkituna vĂ”i nutiseadmesse laetuna digitaalselt. Nimetatud Euroopa Liidu standardile vastav COVID digitĂ”end on vĂ”imalik endale luua patsiendiportaali digilugu.ee ID-kaardiga sisse logides. Harju tĂ€naval Eduard Vilde kuju kĂ”rval on avatud koroonaviiruse testimistelk. Kiirtesti eest tuleb tasuda 8 eurot, tulemus kehtib 48 tundi.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.