RITA RAY AVALIKUSTAS UUE SÜDANTSULATAVA SINGLI “NO GREATER LOVE” OMA SÜGISEL ILMUVALT ALBUMILT

Foto: Jane Vogt

Kodumaine soulitäht Rita Ray avaldas täna, 13. augustil laulu “No Greater Love”, mis on teine singel tema sügisel ilmuvalt stuudioalbumilt. Tegemist on helgekõlalise oodiga noorele armastusele. Võimsa sümfoonilisusega vürtsitab lugu Rita Ray kirjutatud ning Pärnu Linnaorkestri esitatud keelpilliarranžeering.

Kui Rita Ray eelnev looming on inspireerunud inimsuhete raskustest ning sellest kumab läbivalt mõrumagusust, siis uue loo toon on tuntavalt rõõmsam ja päikselisem. Loo keskmes on noore südame värske ja kirglik armumine. Lauljatar ise räägib: “No Greater Love” on kahtlemata kõige helgem laul, mille seni kirjutanud olen. Arvasin, et ei oskagi kirjutada elu ilust, vaid üksnes valudest. Aga “No Greater Love” kirjutamise käigus miski muutus. Olin viimaks jõudnud kohta, kus andestada ja edasi liikuda. Paistab, et terve bänd tajus loo mõtet täpselt samamoodi, seega lugu kõlabki kui minevikuga hüvastijätt ja kõige ilusa avasüli tervitamine.”

Rita Ray jätkab koostööd Solid Gold Sound produktsioonitiimiga, mille taga on Lexsoul Dancemachine’i Martin Laksberg ja Robert Linna. Hingestatud vokaali saadab Rita Ray neljaliikmeline bänd ning värskelt EMTA lõpetanud lauljatari enda kirjutatud keelpilliseade, mille mängis dirigent Kaspar Männi juhatusel sisse Pärnu Linnaorkester. “Hakkasin enne teise albumi kirjutamist kuulama orkestraalset muusikat ja armusin täielikult arranžeerimise võludesse, millest on saanud üks minu salahobidest.” Rita Ray avaldab lootust, et “kuulaja tunnetab tänu orkestri kasutamisele paremini lugude sõnumit, meeleolu, mõtteid…”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.