VANALINNA PÄEVAD TOOVAD LAVALE EESTI JA SOOME PUNGI

Tallinna vanalinna päevade teine päev toob reedel, 13. augustil kell 20.00 Raekoja platsile Eesti ja Soome punkmuusika. Kontserdil nimega Talsingi Keikka esinevad Pelle Miljoona (Soome), Vennaskond, J.M.K.E ja Villu Tamme.

Pelle Miljoona on Soome pungi teerajajaid juba 1970ndate lõpust, Villu Tamme ja Tõnu Trubetsky 1980ndatest, mõlema sidemed Soomega on olnud alates 1980ndate lõpust tihedad.

Kontsert avab ühtlasi Tallinna linnamuuseumi näituse “Musa – tunnel Talsingi 1960–1990 – Soomest vabaduse viise otsimas”. Näitus vaatleb, kuidas Tallinna ja Põhja-Eesti noored nõukogude ajal Soome televisiooni vaatasid ja raadiot kuulasid, et maailma muusikast osa saada.

Laupäeval, 14. augusti kell 13.00 toimub näituse avapäeva puhul avalik vestlus, kus osaleb ka Soome 11. president Tarja Halonen, kes tutvustab oma kodanikuühiskonna teemalist raamatut ja ajastut. Vestlus toimub soome keeles. Vestlust juhib ja tõlgib paralleelselt eesti keelde Jan Kaus.

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Väga tore ettevõtmine ja kuuleb-näeb jälle Villut ka!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: