TIDI&BANDE ANDIS VÄLJA OMA ESIMESE SINGLI!

Pressifoto

Tidi&bande on uus bänd eesti muusikamaastikul, kuid uudsusest hoolimata löövad nad pauguga lahti kõik uksed. Nende esimene singel “Daydreamer” sobib ideaalselt veel kestvasse suveaega, sest laulusõnad tiirlevadki just nimelt augustikuuöiste tähesadude ning päiksekuldsete pärastlõunade ümber. Kergelt popilik, aga siiski akustiline ning naturaalne “Daydreamer” paneb jala tatsuma igaühel, kes kunagi suvist idülli kogenud on.

Tidi on eesti muusik ja laulukirjutaja. Tidi bande koosneb kuuest eriilmelisest muusikust – laulja ja pianist Elsa Nagel, laulja ning viiuldaja Marta Külaots, kitarrist Kaur Einasto, kontrabassist Martin Kullamaa, trummar Kristjan Tenso ning laulude autor ja seadja, laulja, viiuldaja ning kitarrist Karoliine Kõiv ehk Tidi.

Nende loomingu üldine õhkkond on jutustus vabadusest, valusatest mõtetest ja päris elu igapäevasest ilust. Laulude sõnad on kirjutanud Tidi ise ning lauludes kuuleb ka Hando Runneli ja Marie Underi lüürikat.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.