NÕMMEL RAVILA PARGIS ESINEVAD MAREK SADAM JA TÕNU LAIKRE

Marek Sadam (foto: Liina Notta)

“Meie tänavusuvine pargikontsertide sari algas suurepäraselt,” ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. “8. juuli õhtul oli kohal ligemale pool tuhat hea muusika austajat ning Mari Jürjens andis erakordse kontserdi. Loodan, et kohtume kõigiga ka ülehomme, 5. augustil, mil Ravila pargi lava on Marek Sadama ja Tõnu Laikre päralt!”.

Nõmme traditsioonilised Ravila pargi suvekontserdid toimuvad iga suvekuu esimese täispika nädala neljapäeval. 5. augustil kell 19 astuvad publiku ette Marek Sadam ja Tõnu Laikre. “Nõmme on minu paljude laulude sünnikoht,” ütleb Marek Sadam, “seega jõuavad need lood justkui koju. Kunagi jalutasin selles samas pargis enda suure sõbra koer Betyga. Sellestki sündis laul, mida erandkorras esitame. Muuseas, ka laul “Tulbid ja bonsai” on kirjutatud Nõmmel.”

Korraldajatel on kontserdipublikule taas palve jätta neljarattaline sõber koju ja tulla Ravila parki jalgsi või ühistranspordiga.

“Parkimisvõimalused on meil endiselt piiratud – ning Nõmme on piisavalt väike, et õige ajaplaneerimise korral jõuda igale poole kohale ka jalgsi,” lisab linnaosa vanem Grete Šillis.

Et kontserdi nautimine oleks võimalikult ohutu, selleks tagab linnaosa valitsus desopunktide olemasolu ning ka pinkide vahed pargis on tavapärasest suuremad. Ürituse korraldajad tänavad külastajaid, kes otsustavad hoida teistega pikemat distantsi ja/või kanda kaitsemaski.

9. septembril esineb Ravila pargis noor paljutõotav artist Inger.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.