KUULA: ILMUS LAULJA KRISTIINI ESIKSINGEL “BETTER ALONE”

Pressifoto

Laulja ning laulukirjutaja Kristiin avaldas oma esmasingli “Better Alone”. Kristiin on muusikaga tegelenud kogu elu, osalenud erinevates soolo- ning vokaalansambli projektides. Tema YouTube’i kanal on oma kaveritega kogunud juba üle 300 000 vaatamise.

Esiksingli kirjutas Kristiin ise, produtseeris aga produtsent Annie Elise USAst. “Minu lugu “Better Alone” on mu jaoks nii eriline. Esmalt seepärast, et jah, see on mu esimene singel, aga teisalt reflekteerib see minu jaoks nii olulist punkti. Vahel on lihtsam lüüa käega, pugeda peitu ja mõelda, kuidas üksi on kergem. Aga meie vaimse tervise nimel on nii oluline hoida enda ümber inimesi, kellega sa saad jagada. Jagada enda mõtteid, emotsioone, tundeid. “Better Alone” on kirjutatud eelkõige mu sõpradele, kelle jaoks ei ole viimased aasta ja natuke peale olnud kerge… See oli minu jaoks justkui sõnum, et olen nende jaoks olemas,“ tõi Kristiin välja.

Lugu saab kuulata erinevatelt voogedastusplatvormidelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.