PARABOL AVALDAS SINGLI “DYING TO KNOW WHAT’S REAL”

Pressifoto

Tartu rokkbänd Parabol avaldas neljapäeval, 29. juulil oma uue loo “Dying to Know What’s Real”. Singli eesmärgiks on märkida ära üleminek varasemast traditsioonilisemast suunast, minnes kollektiivile omastest instrumentidest järjest kaugemale, samas jättes alles bändi stiilis laulukirjutamise.

“Valmis on tegelikult ka järgmised kaks singlit, mille üle oleme eriti uhked. Ma usun et keegi meie kuulajaskonnast ei suuda oodata meilt sellist suunda nagu peagi kuulda saab!” kommenteerib bändi frontman Alvar Antson.

Loo “Dying to Know What’s Real” kirjutas ja mängis sisse Alvar Antson, kes on ka Kéa Eesti Laulu võistlusloo “Hypnotized” kaasautor ning laulukirjutaja ja muusikaprodutsendi rollis sellistele artistidele nagu näiteks Tuuli Rand, Nika Marula, Kriis, Steven Ilves ja HVNS. Ahjusoe singel valmis produtsendi Sander Sadama abiga.

Parabol on Tartust pärit viieliikmeline ansambel. Arvuti- ja arstiteadusi õppivad tudengid andsid 2019. aastal välja oma debüütalbumi “Higher Ground”, kus on lugusid akustilistest ballaadidest karjuva emo-metalini. Talvel avaldatud “Sulajää” jätkas bändi teekonda eestikeelsete rokkballaadidega ning nüüd on punt katsetamas modernsema poolse elektroonilise rokkmuusika suunaga.


Lugu Spotify’s

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.