VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA FESTIVALI LÕPETAS NOËP

NOËP

Täiendatud 26. juulil kell 02.40 – lisatud pühapäevased fotod! |

22.-25. juulil Viljandi lossimägedes toimunud pärimusmuusika festivalile pani pühapäeva hilisõhtul punkti Kirsimäel aset leidnud kontsert “NOËP Goes Folk”.

Viimase festivalipäeva avasid Virumaa pärimusmuusikud ning Soome kooslus 5/5. Publiku ette astusid veel ka Gruusia ansambel Tbilisi, Mari Kalkun, Naised Köögis, Kärt Johanson ja Sean Garvey ning spetsiaalselt folgi jaoks kokku tulnud iiri kooslus Get up the Wooden Hill. Enne NOËPi kontserti algas kell 20 traditsiooniline kontsert ”Ando ja sõbrad”, kus sai kuulata suurt valikut tänavuse festivali esinejatest.

Piletimüügi pealiku Anu Rannu sõnul osutusid sel aastal kõige populaarsemateks Eesti artistid – Curly Strings, Trad.Attack!, Metsatöll ja Riffarrica, Puuluup ja Zetod. “Keskmiselt on neljal festivalipäeval olnud festivalialal korraga 3500 inimest, tipphetkel laupäeva õhtul küündis publikuarv 5000ni,” lisas Rannu.

Tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil toimus 53 kontserti, lisaks astusid alustavad muusikud üles rohelisel laval. Toimusid õpitoad ning reedel ja laupäeval sai hommikule vastu tantsida folgi afterparty‘l.

Vaata fotosid pühapäevasest folgipeost:

📸 Eelmiste folgipäevade fotod: 22/07, 23/07, 24/07.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.