📸 FOTOD | FOLGILAUPÄEVAL MUSITSEERISID TEISTE SEAS NAGY BÖGÖ, SVJATA VATRA & ŽURBA, LÕÕTSAVÄGILASED NING TRAD.ATTACK!

Sandra Vabarna

Viimati täiendatud kell 25. juulil kell 02.51 |

Viljandi folgi kolmas päev pakkus taaskord palju head muusikat. Laupäevasel folgipeol esinesid välismaistest tegijatest Get up the Wooden Hill (Iirimaa), Trio Dhoore (Flandria), Antti Paalanen (Soome), Maria Mazzotta & Vince Abbracciante (Itaalia), Mads Hanseni kapell (Taani), samuti Svjata Vatra ja Žurba (Eesti/Ukraina). Kodumaistest kollektiividest astusid teiste seas lavadele Nagy Bögö, Trad.Attack!, Tintura ja Tuulelõõtsutajad.

Vaata fotosid folgipeo kolmandast päevast: 

🛑 OTSEBLOGI:

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.