KUULA! ZIGGY WILD ILMUTAS KUUMAL SUVEPÄEVAL POWER-BALLAADI “SHOT MY LOVE”

Pressifoto

Täna, 15. juulil ilmus Spotifys ja YouTube’is Eesti rock bändi Ziggy Wild jõuline ballaad “Shot My Love”, mis räägib enese kaotamisest ja oma õnne ohverdamisest, kuid samas enesele kindlaks jäämisest ning enesekindluse tagasi võitmisest.

“”Shot My Love” kõnetas mind hetkest kui Nõmmar (Ziggy Wild kitarrist Sander Nõmmistu) seda käiku mängis. Mul oli soov teha laul, millel oleks jutustav salmiosa ja jõuline refrään ning täpselt selline see laul saigi. Meie jaoks on see munadega power ballaad,“ räägib bändi lauljanna Laura Prits. Ta lisab, et see laul on meeldetuletus, et elada tuleb iseenda jaoks ning mitte lasta end teistel pidevalt ümber voolida.

Lugu on valminud bändi ühistööna ning meloodia ja sõnad on loodud solisti Laura Pritsi poolt. Loo kõlapildile andsid harmoonilist lisa võimsad taustavokaalid Kaarel Orumägi ja Kaia-Liisa Kesler.

Singel on salvestatud Eestis Blind Sound stuudios, miksitud Joonas Murandi käe all ja masteri tegi uuele singlile Nashville’is tegutsev muusikaprodutsent Skyler Taylor.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.