ETV-S NÄIDATI ESIMEST KORDA VÄIKEST LÕIKU VANILLA NINJA UUEST MUUSIKAVIDEOST “NO REGRETS”

Kuvatõmmised ETV-st

Vanilla Ninja avalikustab reedel, 16. juulil oma teise singli oktoobris ilmuvalt albumilt “Encore”. Värske videosingel kannab nime “No Regrets” ning katkendit muusikavideost näidati neljapäeva hilisõhtul ETV saates “Ringvaade suvel”, kus Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder, Katrin Siska ja Triinu Kivilaan (video vahendusel) ka intervjuu andsid.

Kuna Katrin elab Portugalis, Triinu Šveitsis, Piret Tallinnas ja Lenna Setomaal, siis tunnistas Piret, et ansambli tegemine on paras väljakutse, aga bändi tegemise tahe on kõigil olemas ja nad plaanivad hakkama saada. “Me oleme aastate jooksul päris mitu korda mõelnud, et võiks koos uuesti muusikat teha ja uue plaadi välja anda, aga kuni praeguseni olid eelnevad katsed läinud vett vedama. Nüüd tundus kõik kuidagi õige ja me mõtlesime, et maksab mis maksab, me teeme selle nüüd ära, sest muidu me jäämegi mõtlema,” lausus Piret.

Küsimusele, kui pikaks ajaks kollektiiv tagasi tuli, märkisid Ninjad, et vähemalt viieks aastaks (nagu enne pikka pausi), aga nad loodavad kauem vastu pidada.

Katrin märkis, et tema jaoks on bändi uus repertuaar rahulikum ja teistsugusem kui varem. “Mina olin hästi elevil ja lootsin, et laval tuleb hästi palju rokkimist, aga näed – teine lugu [“No Regrets”] on väga aeglane ja folgilik.”

Ka Lenna kinnitas, et suurim erinevus võrreldes 13 aasta taguse Vanilla Ninjaga on muusikalises soundis. “Esimene lugu [“Gotta Get It Right”] oli vana hea Vanilla Ninja, natuke retrolik lugu, juuksed tuules, aga mis nüüd edasi tuleb on üsna üllatav. Ka meie endi jaoks oli see üsna üllatav, et produtsent [David Brandes] meile selliseid laule kirjutas.”

Uue singli “No Regrets” teksti autoriteks on Lenna ja Piret. “Algne ideekene hakkas idanema sellest, et jutustame loo sellest kui me olime väiksed. Ma mõtlesin enda peale kui kirjutasin,” naeris Lenna. “Et mida sulle siis öeldakse kui sa oled väike – kõik see rullub seal lahti.” “Kuidas maailm püüab sind vormida ja kuidas sa pead ise sealt läbi murdma oma soovide ja unistustega, jäädes iseendaks,” täiendas Piret.

Vanilla Ninja esinemist Eestis ei oska ansambli liikmed veel kinnitada, aga nad arvavad, et koroonaviiruse leviku tõttu juhtub see tõenäoliselt alles järgmisel suvel.

Videosingel “No Regrets” esilinastub YouTube’is reedel kell 9 hommikul. Samal hommikul on ansambel külas ka raadios Sky Plus.

Intervjuud saatele “Ringvaade suvel” saab järelvaadata siit (lõik Vanilla Ninjaga algab 29. minutil).

Täiendus 16/07 kell 00.00 – ahjusooja singlit saab alates keskööst kuulata Spotifyst:


Kuvatõmmised Ninjade intervjuust ETV-le: 

ETV-s näidati väikest klippi videost “No Regrets”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.