OTT LEPLAND VIHJAS, MILLAL TA PLAANIB OMA JÄRGMISE SINGLI VÄLJA ANDA

Kuigi Ott Leplandi aktuaalne singel “Maailm me käes” ilmus vaid kaks kuud tagasi (tema sünnipäeval, 17. mail), siis on laulja fännidel alati põnev teada ka eesootavate projektide kohta. Seda, millal uut laulu kuuleb, mainis Lepland kolmapäeva hommikul Raadio 2-le antud intervjuus.

Kui saatejuhid Carola Madis ja Robin Juhkental küsisid Otilt, mis saab pärast muusikutele kiiret suveaega, rääkis mees, et 27. augustil esietendub Rakvere Teatris lavastus “Tavaline ime”, kus ta üles astub, samuti jätkuvad kontserdid, nii et tegemist jagub ka sügisel. “Septembris tahaks ka uut muusikat välja lasta,” märkis laulja. 

Muide, eelmisel nädalavahetusel jõudis kinodesse kodumaine noortekomöödia “Öölapsed”, kus Ott kehastab politseinikku. Linateosest saab lähemalt lugeda siit

Intervjuus R2-le tuli jutuks ka Eesti Laulu konkurss, mille peale kostis Lepland, et tal sahtlipõhjas laule on, aga pikki plaane ta ei tee ja osalemise peale hakkab mõtlema sügisel. Osalemist pole ta kunagi välistanud, kuigi seni on ta võistlusele saatnud ainult ühe loo – koos Aapo Ilvesega kirjutatud “Kuula”, mis teatavasti Eesti Laulu 2012. aastal võitis ning pälvis Aserbaidžaanis toimunud Eurovisioonil kõrge 6. koha.

Niisiis saab Otti näha kinos, peagi ka teatrilaval ja loomulikult kontsertidel, jääme ootama ka tema uut singlit! Siin on tema praegune kuum lugu “Maailm me käes”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.