SUME FESTIVAL ESITLEB PÄRNUS JA VIIMSIS SUVISEID KONTSERTÕHTUID, KUS ESINEVAD NOËP, TRAD.ATTACK!, NUBLU JA CURLY STRINGS

nublu (pressifoto)

Eelmisel nädalavahetusel Noblessneris toimunud SUME Festival esitleb kolmel augustikuu õhtul suviseid kontserte, kus astuvad üles festivalil esinenud artistid. Ammende Villa aias esinevad 6. augustil NOËP ning 7. augustil Trad.Attack!. 13. augustil annab Viimsi vabaõhumuuseumis akustilise kontserdi räppar nublu. Erikülalisena teeb kaasa Curly Strings. Piletid on saadaval aadressil www.sumefestival.ee.

Eelmisel aastal publiku poolt palavalt vastu võetud SUME Suvekontserdid jätkuvad ka sel aastal. Augusti esimesel nädalavahetusel, 6.–7. augustil astuvad Pärnus, rohelust täis Ammende Villa aias üles NOËP ja Trad.Attack!. “Inimeste vaib on Pärnus alati hea olnud. Ma pole sel suvel Pärnusse jõudnudki ja see on kindlasti üks põhjuseid, miks Ammende kontserti ootan,” sõnab NOËP, kodanikunimega Andres Kõpper eeloleva kontserdi kohta. Muusik esines ka mullu Pärnus toimunud SUME Suvekontserdil ja lisab, et eelmisest aastast on hea, soe tunne sees: “Ammende kontsert oli eelmisel aastal mega muhe!”. Laupäeval, 7. augustil esineb trad-pop-rokkmuusika kollektiiv Trad.Attack!

Räppar nublu annab Viimsi vabaõhumuuseumis 13. augustil akustilise kontserdi. Erikülalisena astub lavale Curly Strings. nublu ja pop-folk kollektiivi koostöö sai alguse eelmisel suvel, mil esineti ühise akustilise kavaga Illiku laiul toimunud SUME Suvekontserdil. Sellele järgnes talvel ühine singel “Olge terved, tütrekesed!”. “Väga lahe oli eelmisel aastal nubluga tuttavaks saada, koos salvestada ja esineda,” räägib Curly Stringsi solist ja viiuldaja Eeva Talsi. “Sellised koostööd, kus eri žanrite esindajad kohtuvad, on alati tegijatele põnevad ja loodetavasti ka kuulajatele. Ootame põnevusega Viimsi kontserti, sest iial ju ei tea, millal folgi ja räpi sümbioos uuesti laval kohtub ja mis sellest kõigest lõpuks sünnib.”

SUME Suvekontserdid, kuhu on oodatud igas vanuses muusikasõbrad, on jätk samanimelisele linnafestivalile. Kontsertõhtute algus on kell 20. Lisainfo ning piletid alates hinnaga 15€ on saadaval aadressil www.sumefestival.ee.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.