KELLI UUSTANI TRIO SAI VALMIS UUE SINGLI “KAHE KUMAV ÖÖ”

Kelli Uustani on koos oma uue trioga salvestatud sulni ja sumeda loo “Kahe kumav öö”.

“Lugu sündis eelmisel suvel, viibides Ungru loomemajas Läänemaa metsade keskel. See sai selline ajatu, voolav ja pisut müstiline – nii nagu keskkond ise sel hetkel oli. See suvine, valgete ööde igatsusest, õnnetundest ja armastusest kõnelev lugu on hetkeseisund, mida igaüks võiks kogeda. Siin ja praegu ja samas igavikuline olek,” kommenteeris Uustani.

“Salvestasime loo Peeter Salmela stuudios ühe vana ja väärika pianiinoga, millel oli just selle loo jaoks õige kõla.”

Koosseisu kuuluvad:
Kelli Uustani – laul
Mathei Florea – pianiino
Raimond Mägi – kontrabass


Lugu Spotifys


Kelli Uustani Trio on sündinud otsesest vajadusest mängida muusikat, ka rütmilist just ilma trummita, andes kõigile osapooltele võrdse tähtsuse muusikas. Kerge, nö. trummi vaba trio on täiesti eriline žanr, kus ka kontrabassi osatähtsus rütmipillina tõuseb tugevalt esile. Trio esituses kõlab peamiselt just Kelli enda loodud muusika. See on elav, siin ja praegu sündiv, kõrgekõlaline, elust enesest, siiras ja otsekohene.

Kelli Uustani on omapärase ja sooja hääletämbriga laulja ja laulukirjutaja, näitleja ja lugude jutustaja. Tema muusika kõigub mahlaka jazzi ja maitseka popi vahepealsel alal, lisades juurde pisut kõlasid muusikateatrist. Tema stiili on võrreldud ka Caecilie Norby, Eva Cassidy ja Barbra Streisandiga. Sisukad tekstid on üks tema võimsamatest tööriistadest, mis aitavad tema muusikal kuulajate hingedeni jõuda.

Olles õppinud nii Londoni Kuninglikus Muusikaakadeemias Muusikateatrit kui ka Eesti Teatri ja Muusikaakadeemias klassikalist muusikat, on tema haare muusikamaastikul väga lai. Ta suudab lava ära täita üksi ennast klaveril saates või oma suure bigbandi GLAMBAND eest. Koosseise on tal veel mitmeid, neist uusim Kelli Uustani Trio koos Mathei Florea ja Raimond Mägiga.

Kelli on olnud ka osaline mitmetes teatri- ja filmiprojektides. Viimaste seas sügisel Narva Vabal Laval etendunud räppooper “Karma”, kus ta mängis nimiosalist ning sellel suvel Aksi saare elust rääkivas muusikalises suveetenduses “Mida sa ilma paadita teed?”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.