WATEVA AVALDAS DEBÜÜTALBUMI TEISE SINGLI “SOMEONE BETTER”, MILLEL TEEB KAASA EMILY J

Elektroonilise muusika duo WATEVA avaldas 9. juulil singli “Someone Better”. Tegemist on teise singliga kollektiivi augustis ilmuvalt debüütalbumilt, millele andis enda hääle lauljanna Emily J. 

Kõrge lennuga elektroonilise muusika kollektiivi WATEVA kuuluvad produtsendid ja DJ-d Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde. 9. juulil ilmunud “Someone Better” on Säde sõnul mõnes mõttes jätkulugu nende kõige esimesele, 2018. aastal ilmunud singlile “My Love 2 U”, millel tegi samuti kaasa Emily J. “”Someone Better” on veidi melanhoolsem kui tema eelkäija ja iseloomustab meie praegust suunda paremini. Lugu aitasid kirjutada Karl Killing, kes osales samuti “My Love 2 U” loomisprotsessis ja kellega koostöös ilmus eelmisel aastal “Cold Fumes” ning Gevin Niglas, kes oli 2019. aastal Armada Musicu alt ilmunud “Until We Die” kaasautor,” räägib muusik.

“Someone Better” on teine singel WATEVA augustis ilmuvalt debüütalbumilt “Disposable Society”. Muusikutel on nii peagi ilmuva plaadi kui tiheda suvegraafikuga seoses käsil tegus periood. “Albumiks valmistumine ja esinemised on korralik väljakutse, aga peame selle tormi keskel viimast võtma, et publikule võimalikult ägedat ja korralikku elamust pakkuda, sest mine tea, millal jälle saab,” kommenteerib Säde. 

WATEVA lugu “Someone Better” ilmus koostöös Emily J-ga maineka Hollandi plaadifirma Heroic alt ning on kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel. WATEVA tegemistega saab kursis olla Instagrami ja Facebooki vahendusel.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.