VAATA, KUIDAS VALMIS KARL-ERIK TAUKARI MUUSIKAVIDEO “SUPERKANGEKAELNE”!

Kuvatõmmis videost

Karl-Erik Taukar laadis YouTube’i üles viieminutilise video sellest, kuidas tehti tema 8. juunil avaldatud muusikavideot “Superkangekaelne”.

Muusikavideo võeti üles Linnahallis, Villa Mary’s ja aadressil Kauba 3A (AS Ühinenud Depood). Video peaosatäitjateks on armastatud näitlejapaar Maiken ja Priit Pius ning režissööriks Arun Tamm.

Video režissöör Arun Tamm kirjeldas video protsessi järgnevalt: “Väga tore oli teha muusikavideot, kus oli võimalus panustada narratiivi ja seedida loo temaatika üle. Protsessi tegi minu jaoks huvitavaks lähenemine, mis hõlmas väikeses ajaraamis lühifilmile sarnast ettevalmistust st, sõnumi loomist, temaatika arendamist, stsenaariumi arendust, visuaalsete kontseptsioonide loomist koos väga andeka operaatori Mart Ratassepaga. Kogu meie filmikese tootis tootjafirma Get Shot Films, peaosas Kadi Freja Felt ja Kristi Rimm.” Muusikavideo tootmist toetasid omalt poolt PZU Kindlustus, Peugeot, LHV Pank ja Dermalogica nahahooldusbränd.

Karl-Erik Taukari singel “Superkangekaelne” on tempokas ja kaasahaarav ning loo muusikavideo pakub mõtlemisainet, märulit ja põnevust. Laulu autoriteks on Stig Rästa, Karl-Erik Taukar, Vallo Kikas, Fred Krieger ja Kerli Kivilaan.

Muusikavideo tegemine


Muusikavideo:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.