KUULA | N-EURO TULI VÄLJA VAREM AVALDAMATA LOOGA

Marek Sadam / N-Euro (foto: erakogu)

Täiendatud 27. juunil kell 13.34 | 

1999. aastal kolmeliikmelise paroodiaansamblina tegevust alustanud N-Euro laadis 26. juunil YouTube’i üles laulu pealkirjaga “Never Never”. Seda vägagi ootamatult, sest N-Euro eelmine singel “Colours” ilmus viis aastat tagasi.

MuusikaPlaneet palus Marek Sadamalt kommentaari loo “Never Never” kohta. Pärisime sedagi, kas tegu on N-Euro tagasitulekuga? Sadam kirjutas järgmist:

“Jagan Teiega suurt kurbust ja teisalt rõõmu. Nimelt kadusid kaks viipekeelset videot tegija tehnilistest vidinatest, seega tuleb uuesti alustada, aga augustiks on nii “Sina ja pojengid” kui uus laul viipekeeles Teiega. Kuigi see on lein kõik hetkel. Samas leidsin tüki enda “lapsepõlvest”. N-Euro varem avaldamata loo ja lasin sõbrannal Giannal sõnadega pildi lisada.

Ma ei igatse N-Eurot nagu enda südames olevat inimest 😇, aga ma olen selle tormilise aja eest tänulik. See kasvatas mind, ma sain üle ilma reisida, sain soengu pärast tunda rassismi omade seas, sain esineda lavadel, mida enam olemaski pole. Sain armastada enda tööd ja inimesi, küll mitte nii kui praegu. Aga ma kasvasin selles.

Kas see leitud lugu on N-Euro tagasitulek? Ei. Kindlasti teen trenni mõttes veel paar esinemist kui soovi, ärge mõistke Te küünilised ja rumalad kriitikud, kelle üle me naersimegi. Naerame edasi 😂. Sadamasild on minu tee, aga N-Euro kasvatas minust mehe, kes ei häbene olla aus.

Tantsige kui laul meeldib ja jagage!
Aga koos selle tekstiga.

N-Eurot võite kutsuda, aga siis peab ikka olema…

Loo autor Clyde Ward ♥️!

PS. Laul on paaris kohas autobiograafiline 😂😂🤣🤣”


Nagu juba märgitud, siis loo sõnade ja viisi autor on Inglismaalt pärit Clyde Ward. Marek Sadam ütles 2006. aastal Õhtulehele antud intervjuus, et Clyde on produtsent, kes teinud koostööd Right Said Fredi, Stingi, UB40, Mariah Carey, George Michaeli, U96 ja ATC’ga. “Clyde’iga tutvusin läbi Right Said Fredi liikmete, keda tundsime varem,” sõnas Sadam.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.