📸 GALERII | MUUSIK TUULIKKI BARTOSIK ANNAB VÄLJA MANUFAKTUURIS LINDISTATUD LIVE-VIDEO: “SEE ON KOHT, KUS KOHTUVAD MINEVIK JA OLEVIK NING TUNNED AJALUGU ENDA ÜMBER”

Foto: Merli Antsmaa

Muusik Tuulikki Bartosik annab esmaspäeval välja uue EP “Fýri” oma uue originaalloominguga, mille jaoks filmiti Manufaktuuri katedraallikkus ruumis ka live-video. Esitlus on esmaspäeval, 21. juunil kell 19.00 YouTube’is ja Facebookis.

“Kunagi Tallinna suurim hoone, vana puuvillavabrik Balti Manufaktuur, on ühtlasi nii põnev kui ka omamoodi veetlev koht hingematva akustika ja müstiliste nurkadega. See on koht, kus kohtuvad minevik ja olevik ning tunned ajalugu enda ümber. Lühialbum “Fýri” sündis igapäevase elu kogemustest ja kohtumistest, peegeldades minu loomingulise hinge puhast olemust. Iga kord kui oma muusikat mängin, sünnib ainulaadne esitus just selles hetkes. Üks EP sõnumitest ongi hetkes olemise võlu ning hiiglaslik ajalooline tehasehoone tekitas minus soovi tunda ühte neist hetkedest just seal musitseerides – see oli maagiline,” kommenteerib Tuulikki.

Live-video lindistas maikuus Manufaktuuris Backstage Records (Kaspar Kluge ja Martin Mänd). Esmaspäeval digitaalsetel platvormidel avalikustuv EP “Fýri” on lindistatud metsas, võimsate okaspuude vahel. Sügavroheliste kuusehiiglaste oksad on haruldaselt head difuuserid ehk looduslikud kõlarid, mis võimendavad dünaamilise pilli heli ideaalselt.

Vaata behind-the-scenes fotosid (autor: Merli Antsmaa):


Manufaktuuri video tiiser:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.