ELERYN TIIT AVALDAS UUE SINGLI “HOMSENI”

Eleryni uus singel “Homseni” räägib nendest hetkedest, kui unustame end mingisse kohta ja igapäevategevused kaovad meelest. Loo pealkiri rõhub soovile jääda sellesse kohta võimalikult kauaks ja kõik muu lükata edasi homsesse.

Uus lugu valmis koostöös Soome produtsent Aleksi Liskiga.

Eleryn Tiit kirjeldab laulu sõnumit: “Selle looga oli kohe alguses mingi “naljakas” tunne. Tundsin, et see on vestlus iseendaga. Isegi natuke irooniline vestlus iseendaga. Kirjutasin sellest, kuidas mulle ausalt nii väga meeldib oma kodus olla. Ja kui ma parasjagu naudin kodus olemist ja mitte millegi tegemist, siis võingi kõikidele kohustustele öelda, et “Okei, ma alustan homme”. Aga kas ikka alustan?”

Oma uues loomingus püüdleb Eleryn terviklikkuse poole ning soovib jutustada lugusid elust enesest. Olgu selleks teekond enese armastuseni, kellegi teise armastamiseni või hoopis lood murtud südametest ja kangekaelsusest tunnetest lahti laskmisel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.