KUULA | NORMAN VERTE TULI AVALIKKUSE ETTE DEBÜÜTSINGLIGA “NO REASON”

Norman Verte avalikustas debüütsingli “No Reason”, milles teeb kaasa ka Pille-Riin Karro.

Laulu võiks liigitada disco pop žanrisse, seda funki bassiliini, vaskpillisektsiooni, oreli jpm tõttu. Sõnad kirjutas viiuldaja Linda-Anette Verte, istudes kell 4 hommikul suvisel Pärnu jõe kaldal. Just sel kellaajal, kui ei saa aru, kas päike loojub või tõuseb. Laulu sõnum ongi, et olenemata kellaajast või enesetundest, proovida kõike täiel rinnal nautida.

Muusika autoriks/produtsendiks/miksijaks on Norman Verte, instrumentalist ja produtsent, kel on varasem koostöö nt ansamblis Ewert & The Two Dragons trompetistina. Oma suurepärase lauluhääle laenas loole Pille-Riin Karro, kes eelkõige tuntud kooseisust ELLIP. Veel mängisid laulus suurepärased muusikud Rauno Pella ja Janno Trump. Loo masterdas Margus Alviste. Kaanepildi joonistas Laura Väljaots.


Laul on kuulatav ka Spotifys ja paljudel teistel voogedastusplatvormidel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.