📸 GALERII | MEREVÄE MIINISADAMAS TOIMUS HEATEGEVUSLIKU KONTSERDI “LAULUD SÕDURILE” SALVESTUS

Teisipäeva õhtul leidis Tallinnas Mereväe Miinisadamas aset heategevusliku kontserdi “Laulud sõdurile” salvestus. Carolin Illenzeeri Fond toetab selle üritusega raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust.

Kontserdil, mis jõuab publikuni 22. juunil kell 20.00 Kanal 2-s ja online-ülekandena Postimehe veebis, esinesid Tanel Padar, Liisi Koikson, Marko Matvere, Jüri Pootsmann, Elina Born, Toomas Uibo, Eleryn Tiit, Kéa. Muusikuid saatis Eesti Kaitseväe orkester Teet Raiki juhatusel. Esitamisele tulid nii lauljate enda lood kui ka palad meie laiast muusikavaramust. Kontserdil osalesid ka peaminister, kaitseminister ja kaitseväe juhataja.

Carolin Illenzeeri Fond on saanud oma nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütre Carolini järgi. Toona hakkasid veebel Illenzeeri kaitseväelastest sõbrad perekonda toetama ning kuna välismissiooonid jätkusid ja kurbi teateid tuli veel, siis loodi Carolin Illenzeeri Fond aitamaks sarnasesse olukorda sattunud peresid. Fond toetab enda nimistus olevate laste haridusteed ja huvitegevust.

Oma panuse saab anda Carolin Illenzeeri Fondi helistades aastaringselt avatud annetusnumbritele:

900 6705 – 5 eurot
900 6715 – 15 eurot
900 6735 – 35 eurot

Ja fondi pangakontole:

SA Carolin Illenzeeri Fond
IBAN: EE687700771001314163

Galerii #1: ürituse külalised punasel vaibal:

Galerii #2: kontsert:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.