BURN STILL AVALDAS UUE SINGLI “NECK DEEP”

Burn Still on tegutsenud Eesti raskemuusika maastikul juba üle 15 aasta, kuid viimati ilmus uut muusikat tervelt 9 aastat tagasi, kui nägi ilmavalgust “Rise” EP. Võib julgelt öelda, et aktiivsus ei ole olnud esirinnas, kuid pille pole nurka visatud ja iga aasta on midagi uut kirjutatud ning lavale astutud. Viimase aasta valguses on liikmetel aga tuli uuesti põlema läinud ja jalad kõhu alt välja võetud.

Singel “Neck Deep” on uusim lugu ja märgib uue hingamise algust. “Loo sõnum on suur ja lai, kuid võtab hästi kokku viimase aasta sündmused ja mõtted, mis maailmas me elame antud ajahetkel,” ütleb Burn Stilli vokalist Olev Ladva.

Materjali võttis ülesse Martin Randalu, kes ka bändi ridades kitarri mängib.

“Neck Deep” nüüdsest kuulatav kõikidel võimalikel striimimisplatvormidel. Peale erakordset 2020. aastat on oodata rohkem uut materjali ja loodetavasti ka jälle live-esinemisi, et tuletada meelde vanu häid lugusid ja tuvustada uusi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.