APOLLO TOP 15 | CURLY STRINGSI ALBUM “PIDU MEIS ENESES” JUHIB MÜÜGITABELIT KOLMANDAT NÄDALAT JÄRJEST

Valik plaate Apollos

Curly Stringsi 12-looline stuudioalbum “Pidu meis eneses” asub kolmandat nädalat järjest Apollo poeketi albumimüügi edetabelis esikohal. Juba järgmisel kolmapäeval, 9. juunil saab Kõue mõisas alguse ka plaati tutvustav kontserdituur

Neljaliikmeline Curly Strings on oma helikandjat kommenteerinud järgmiselt: “Tegemist on albumiga, mis on suvine ja elu pühitsev, millega pakume kuulajale positiivsust, ilu, elujaatavat rõõmu ja inspiratsiooni. Hoolimata raskustest on maailm ilus ja huviäratav paik ning elu koos kõigi varjunditega elamist väärt. Curlyde kõlapilt on üldiselt sama: mõnusalt kaasahaarav ja pulseeriv keelpillide mitmekihiline kooslus, mille keskmes on Eeva sillerdav vokaal.” Kollektiiv on värskelt albumilt välja andnud mitmeid singleid – “Olge terved, tütrekesed!”“Taevas seab riidu”“Kannan kaasas kalleid” – millest igaüks on võetud väga soojalt vastu nii muusika kui ka visuaalselt efektsete muusikavideote tõttu. 

Curly Stringsi järel paikneb teisel kohal lauljatari Marju Läniku 2017. aasta lõpus Eesti Kullafondi sarjas müügile jõudnud kogumikplaat, mille ilmudes kommenteeris Länik MuusikaPlaneedile, et tema nägemus kogumiku koostamisel oli selline, et esimesel plaadil annavad tooni lüürilisemad lood, teisel rokilikumad ning kolmandal tantsulisemad palad – aga mitte ainult! “Ja et iga plaadi algus ja lõpuosa võtaks plaadi kokku. Kui laulud said plaatidele jaotatud, oli mulle laulude lõplikul järjekorda panemisel suureks abiks helirežissöör Teet Kehlmann,” märkis ta. Kullafondi kogumikult saab kuulata mitmeid laule, mis ei ole varem helikandjale jõudnudki, kuigi kuulaja neid teab. 

Apollo pingerea kolmandale positsioonile platseerus uus viisiketas, millel esitatakse rahvapillide saatel tuntud lugusid nii Eestist kui ka välismaalt. Plaadil mängivad: Heino Tartes (lõõts), Tõnis Tartes (kitarr), Signe Pruus (viiul), Sirli Aia (bass), Kalev Kreegipuu (akordion) ja Rein Kinkar (mandoliin).

Kuula Apollo esikohaplaadilt lugu “Olge terved, tütrekesed!” ning seejärel tutvu kogu edetabeliga:


Apollo TOP 15 (4. juuni):

1 (1) Curly Strings – Pidu meis eneses
2 TAAS Marju Länik – Eesti Kullafond [3CD] 
3 UUS Heino Tartes ja sõbrad – Aeg kaob, laulud jäävad
4 (7) Rita Ray – Old Love Will Rust
5 (9) nublu – Café Kosmos
6 TAAS Mait Maltis – Eesti Kullafond [3CD]
7 TAAS Toomas Anni – Eesti Kullafond [3CD]
8 (2) Jalmar Vabarna – ID
9 TAAS Amy Winehouse – Back to Black [LP]
10 (14) Kaisa Ling Thing – Läänemure lained
11 TAAS Lea Liitmaa – Armastus
12 TAAS Blacky – 10 [CD+DVD]
13 TAAS Ultima Thule – Jälgede jälgedes
14 (12) Jaak Joala – Naerata [2CD]
15 TAAS Sven Grünberg – OM

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Edetabel on koostatud Apollo kaupluste ja e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 28. mai – 3. juuni.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.